23EMAJ2008

Jahapp. Jag lyckades ta mig till skolan idag iallafall, men det var då på nöd och näppe. Och så hade jag bestämt att jag först skulle gå och kolla på omvårdnadsprogrammet och sedan hotell & resturang. Men så gick ju jag och babblade på med Jannike och insåg när det var för sent att jag gått fel.. hamnade på elprogrammet! Det var det värsta, urtristaste och dummaste program jag någonsin varit med om. Elektriker, usch det skulle jag aldrig kunna bli. Och jag kan garantera att det här intygade det. Och när vi var där och gick så hade jag ju förstås oturen att få förvärkar, nu och då. Och en aning uppmärksamhet kan man väl säga att man kanske drog till sig.. Det var avskyvärt. Pinsamt också, jag hatar att få foglossningar, förvärkar och sammandragningar inför folk. Alla tror ju att det är hur allvarligt som helst och att förlossningen är på G eller liknande. Plågsamt säger jag bara.. Men sedan lyckades jag "smita" iväg en kvart innan det slutade. Så det betyder allså att jag hade stått ut med att vara där i 45 min, men det kändes helt seriöst som flera timmar. For sedan till folkan för att gå på Hotell och resturang, och efter halva vägen så kom några andra tjejer, delvis från klass och paralellklassen och så följdes vi åt dit. Och när vi kom dit blev vi bjuden på kladdkaka och kom fram till att det verkade inte vara fler som skulle komma. Skulle tydligen vara 12 st, men vi blev 7 st. Kom fram till att jag inte tror jag kommer vilja gå Hotell & resturang i framtiden heller, inte min grej. Men lyckades då gå hem efter det, men jag kan garantera att det kändes.. Trodde jag skulle gå av på mitten av förvärkarna.. Gjorde så förbaskat ont när dom väl kom. 


"Kanske känner du av förvärkar? Ett bra sätt att slappna 
av och dämpa dem är att lägga dig i ett varmt bad. 
När du slappnar av avtar värkarna."

Hmm.. Jo, slappna av. Haha.. I Onsdags fick jag en redig värk mitt i gatan när jag och Marielle skulle gå över, och så precis när jag stannade upp(hade verkligen noll möjlighet att bara gå på då.) så ropade Pillan på mig bakifrån, som precis kom ut från Frasses, så då vände man smart som man var, mitt på gatan stod man där som någon efterbliven gamling. Tur att det är lite trafik i Vilhelmina, annars hade jag nog ganska säkert nära på blivit påkörd. 

Men som det stod så kan jag ju garantera att det inte alltid är så lätt att slappna av iallafall. Men ska väl komma ihåg det och försöka nästa gång en förvärk sätter igång. Får se om det fungerar.. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0