21amaj2008

Jahapp, steg upp klockan 12 idag. Det var någe nytt faktiskt, för tror jag vred och vände på mig tills klockan var vid 3-4 tiden och sedan satt förstås lillan igång att hicka igen, någon gång då. Och vid 6 tiden var det då bara o kliva upp för att gå på toa och fylla på med vatten. Och jag hade faktiskt en hel del förvärkar inatt också kom jag på, men jag var alldeles för trött för att börja ta tid på dom. Kände väl på mig att det bara var det gamla vanliga. Och det gav ju dessutom med sig efter ett tag. Men allt för mycket sömn vart det väl inte inatt heller..

Jag börjar känna mig arg och frusterad av att jag är så trött hela tiden och aldrig orkar upp före tolv. Som i Tisdags, jag ville verkligen på skolan då, men som jag tidigare sa så lämnade energin mig helt och hållet. Jag orkade då knappt lyfta mig egen arm kändes det som. Så jag missade tydligen en bra forum Teater på folkan som var mellan halv tio och halv tolv, och sedan missade jag Engelska lektionen som jag ville gå på vid tjugo i ett. Egentligen hade jag ju ingenting "där o göra" eftersom jag gjort färdigt mitt arbete, men tänkte ju lämna in det iallafall till läraren och få umgås lite bara.. Men icket. Min kropp sviker mig totalt just nu! 

Men sedan om man tänker efter så har jag ju gått tre dagar övertid nu, så kanske inte är allt för konstigt.. Men orättvist. Jag trodde aldrig jag skulle vara så hajj på att gå till skolan faktiskt, men sedan när jag tänker efter så kommer jag ju aldrig hinna/orka till skolan när lillan är född. Åtminstone inte på några lektioner med den här klassen, så det känns som om jag vill vara med så mycket som möjligt nu. 

...Jag tror nog ärligt talat jag kommer sakna skolan.

Kanske är för att när jag börjar skolan igen, när lillan börjat dagis och jag börjar i nian, då lär jag ju vara äldst på skolan. Eftersom dom som går i sjuan nu, blir dom som jag kommer att gå nian med sedan. Så det blir bara yngre folk att gå med..>< Kanske vänjer mig, men det känns lite motsträvigt just nu att bara gå med yngre människor. Även om jag kommer gå skolan då för att verkligen satsa på betygen.. Men aja, det kommer väl fixa sig. 


Idag ska jag iallafall till barnmorskan, vid halv fyra. Hon sa sist någonting om att hon skulle kolla fostervattnet den här gången också, och är det lite så skulle jag skickas till en bedömning till Lycksele för att bli.. (?) igångsatt, antagligen. Känns inte som om jag vill bli det faktiskt, jag vill ju att värkarbetet ska sätta igång av sig själv, i lugn och ro. Men ja, sådant går ju inte att råda på. Men lite skönt skulle det ju allt vara om hon hade tankar på att komma ut nu lillan. Det kan jag ju förstås inte neka till.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0