1VECKA efter bf

Jaha, sitter här än. Inga förvärkar, inget vatten har gått. Börjar känna mig lite besviken. Igår upptäckte jag att jag inte kan käka mig i en massa ananas heller. Verkar inte tåla det. Gav ingen reaktion på att det kunde va koppling till ananasen i Fredags när jag åt den, men igår så började det klarna. Jag kände mig svullen i munnen, skakig och illamående. Framförallt en extremt, enorm spännings huvudvärk som aldrig förr! Kände mig till och med en aning dåsig.

När det nu hänt två gånger efter att jag ätit ananas så kan det väl inte bero på något annat? Ja, en fet besvikelse iallafall. Hade ju planerat att käka ananas nästan hela dagen idag. Typiskt min tur. Men, trapporna finns kvar! De kan jag inte bli allergiska emot, trots att tanken på att springa i dem gör mig utmattad.

Idag ska (BORDE) lillan födas. Jag vill verkligen det. Är inte ett dugg rädd inför smärtan. Läste också i mitt horoskop idag att det skulle ske en del överraskningar idag. Hm, man kan ju undra vad det kan vara? Att förlossningen sätts igång ändå, och att det blir en pojke? Det skämtade mormor om. Vad förvånad jag skulle bli. Jag skulle förstås vara lyckligast i världen ändå, men en flicka är ju vad det
ska vara. Även om jag endast tagit med mig neutrala röda babykläder till förlossningen, ifall att. Trots att jag ändå är säker på att det är en flicka.


Drömde även inatt att jag födde henne. Kanske för att det var mina sista tankar innan jag somnade eller liknande, men iallafall. Var den sötaste lilla flicka i hela världen, som kunde säga mamma på en gång! (?).

Tänkte lite på lillans vikt också. När jag var i vecka 35 och var på ultraljud i Lycksele, så sa dom att lillan var beräknad att väga ungefär 3,6 kilo på BF dagen. Nu när jag gått över en vecka, ska jag då trycka ut en 4 kilosbaby?! Nä, nu känner jag bara att det är ännu mer bråttom, jag måste föda nu!

Men ja, ni märker väl om det kommer in några fler inlägg idag/imorgon. 
...Och ärligt talat så hoppas jag inte att det gör det. 


Hittade en gullig bild på jag och Thora(klasskompis) i min mapp. 
En tröttare dag för mig dock, men fin Thora! Saknar skolan lite nu.


Btw, kände att jag bara ville säga en sak också. Någon kommenterade att mina inlägg bara handlade om ilska, vilket inte är ett dugg sant. Kanske bara är den som skrev det som endast läser mina "ilsk"-inlägg.

Jag kommer inte sluta med att blogga pågrund av dom få negativa/kritiska kommentarerna jag får. Den största anledningen till att jag bloggar ihuvudtaget är faktiskt för min egen del, för att i framtiden se hur jag tänkte, formulerade och ville ha saker och ting nu. Det är som en sorts dagbok jag har valt att dela med mig till allmänheten.

Att jag hellre skulle lägga ner tid på dom negativa kommentarerna än dom positiva, är självklart inte ett dugg sant. Dom som ger mig positiva kommentarer vågar oftast lämna något efter sig, så jag får chansen att svara på dom personligen. De negativa som hamnar på min blogg är för att jag vill klara ut saker, för ibland är det fler än en som missuppfattat saker o ting.

Någon som har något förslag på hur man kan sätta igång en förlossning?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0